Közgazdász és orvosi háttérrel tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fordulatot vehet a gazdaság a jelenlegi körülmények között, és ez a folyamat már elkezdődött. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségekhez képest az üzletvezetők a legjobbat hozzák ki a vállalkozásaikból, és ez most még fontosabbá vált. Tétje van az elkövetkezendő időszakban meghozott döntéseknek, mégpedig óriási.

Mi a tegnapi napon mondtuk le a márciusra tervezett a @thepandaagency castingunkat, először azt gondoltuk, hogy talán mi vagyunk túl ’parásak’. De nem, a nap folyamán rengeteg rendezvényt mondtak le. Számos üzletnek jelentősen visszaesett a forgalma, és ez számos kis- és középvállalkozás számára magát a csődöt jelentheti.

A JD Quest Bt. közgazdász és orvos tulajdonosokkal felvértezve marketing- és médiacégként keresi a megoldásokat. Szeretnénk több vállalkozóval egyeztetni, elmélkedni. Nem ingyenes csaliról vagy elcsépelt értékesítésről van itt szó, hanem közös megoldáskeresésről. Tekintettel a körülményekre, azon tudunk együtt dolgozni, hogy ezt az időszakot a legkevesebb veszteséggel vészelhessük át.

Használjuk ki a technológia adta lehetőségeket!

Ez még fontosabbá válik, amint a gazdaságra is jelentősebb hatással lesz a jelenlegi világjárvány. Alapvető élelmiszerek, termékek kerülnek előtérbe, a luxus háttérbe szorul. És valljuk be, a legtöbb kisvállalkozó luxust árul, hiszen egyedi megoldásokat, értéket, minőséget nyújtanak.

Írjunk egymásnak, várjuk a javaslatokat, mindenféle építő gondolatot szívesen veszünk.

A JD Quest csapata.